perjantai 25. maaliskuuta 2011

ei muista

"Mina ei muista, sahim ei koskaan muista, mutta nyt muista ja tulla? ...sahim olla unohtanut myös aika D: "

"Sä unohta mulla ei sillon olla akku! Ku minä myydä se täysihintan vaikka se olla ihan loppu hahaa! ... viilsin sormeni auki persikkapurkki. Paljo paljo veri, nyt pyramid head laastari : D petteri-setä huomiovastaava ;---)___"

"Sahim olla myöhä Sahim tulla myöhä! Haitta?"

"Oi agar Sahim, olen matkalla luoksesi! Anteeksi myöhäisyyteni, olen ollut huono vaimo. On kuitenkin vaimon tehtävä esiintyä laittaantuneena ja huoliteltuna."

"Mut vois kyl sit käyä yheskin ihan, sahimin ja daryan romanttinen iltakävely kauppaan!"

"Ah ja voi, Agar Imarim! He myivät tenttiä tänään aivan eri valuutalla niin en taaskaan saanut ostettua D: Minun saapumiseenkin on vielä lukuisasti aikaa, ensiksi minun piti hakeman taateleita tukikohdasta ja sitten unohdin matkapuhelimenkin ja piti kääntää karavaani ja palata sitä hakemaan."

"Olit vääräs sinä nekeri! Siinä lukea "On ES JA MRPEPPERVANILACHERYH4U NOW2" "

"Mitä tarkotta sinun viime viesti viime rivi, en umara, hono somi."

"Igor sjano huomenna, Pjotr sjano perjantai, mjinä sano kumpi vjan tai vjaika molemat jos on ES!"

"Pepperkakka ok
thinkeningday ten, maibi mon olready? Ou skeeri santa claws 8D And skeeri koehowling! 8DD"

"Mein Gott, Florence! Ich biin bisi wit te minor mikaeljaksons but tealmighty shigalda say that tis cant be going on like tis and tings hav to be done and next week all yours so pick at yuo want!"

tiistai 22. maaliskuuta 2011

ME MYYDÄ NY OSKARIVOITTOSA ANIME!

UUSI KOULU TYTTÖANIME, PAREMPI KUIN MIKÄÄN ENNEN. OSTAKAA VIELÄ KUN SAATTE.



Isosilmäisten taika-asetytöjen sjeikailut ydinräjähdysmailmassa, jossa vain vahvin ja sosialistisin selviä. Enä ei ole aika vahvalle hiuspohjalle vaan kalju olla ykkösjuttu kun uraani tulla meidän sydänaivoon ja jättää hiukset maailmattomuuden kolmannen portaalin vajavaiseen tilaan. Hittori on joukon vahvin nainen jolla ovat menkkakulut vaipuneet yhta-alas kuin laskeuma. Hän ei piitta, hän ei välitta haän on kylmäverisesti sinun lompakkokaljussa. Tokoma on oikeisto ryssä. Vasemmalla AKEEEEMA. HAN LAUKOO. HÄN NINJAPYSSYMESTARI lehkikaupunkin suuri johtaja tyttören poika ... naittamaton neiti-ihminen.

BALDEMORT OSTA AINAKI!

ILMEESI KUN OLLA NÄHNY TÄMÄ ANIME.

TEKOSI KUN OLLA NÄHNY TÄMÄ ANIME:

Meillä muutoin olla suosittelija, mutta meidän suosittelija nyt kuollut muusi. Me hyvin pahoilla että tämä anime aiheuttanut maailman laajuinen pahoinvointi ja jodinautinto, mutta me silti sanoa että me ei ainaka otta mitä vastuu siita että tälläista valmistetaan markkinoille sillä kyllä osta kuitenkin. Ja melkein hyvä että osta!

Ostakaa anime-eväs hyvä jauheliha!

Brutaaliia aikuisviihdetä.

Sotasankari kameli, joka ei ollut tohtori, mutta silti parempi kuin sinä.

Hei ja tervehdys teille kaikkille armaille ystävillemme, emme valitetavasti ole voineet päivitä blogiamme. Pahoitelumme kaikesta aiheutuneesta harmista häriöstä ja ahdistuksesta. Taukomme syynä oli me kaantya juutalainen ja vietää sapatti koko edellinen elämä edestä. Enää ei haluta olla juutalainen.

Lisäksi meidän tehtäväksi koitua haudata sinun ja sinun koirasi lapsi sekä lapsenlapset. Ne olivat liian ruma selviytyäksen. Mjutta meilla huva kuva vielä jaljella heista ja kaikki suru keskella me haluta pyhittä heidän lihaisa muisto.


Nyt myynnissä hyvin harvoin saatava liha! Oikea suori erikoisuus suoraan pakastimesta viipaloimattomana ja hautaamattoman. Esittäin hyvä takuuttomuus! Jos nälkä hiuko sinun ja sinun koira vatsa, tämä oiva yhteiseväs! 2 yhden hinta: täytäkä vatsa, kokeilkaa kannibaali! Tama tarjous ei toistu ellei onni käy meidan myöta!

Se ei ole tama liha:

Mutta hyvä liha kuitenkin on vaikka me ei sitä teille tulla takaamaan rakaat viipaleemme, teita me maistella mieluisin mielin. Josta tulee mieleen että minula nälkä. Hmm. Kovasti suruisa taina se. ME ITSE OTTA TAMA KUVA MEIDAN AUSTRALIA MATKA. Se hyvä matka. Me myyti paljon. Me ei kerro mitä, mutta myyti kuitenkin. Me toivotta teille hyvä kamelilaulujatko!