perjantai 31. joulukuuta 2010

Uusi item availablee!! Nov alreaadi!


Jos halu etsi sankari avulla Googlen sa louta ensimmaisena täma kuva. Ainakin me loysi tama. Nain hyvin kiillotettuja mallinukkeja saa hakea mailta ja markkinoilta, mutta ei loyda! Kiilto luo huva eroottinen pohja mutta sita ei saa sanoa, silla seksi on suuri tabu. Myydaan vain yksinaiseen ja rakastavaan kotiin. Olla huomiona etta mallinukke ei has any aukko. Ainakaan me ei loyta. Mutta aina voi porata. Mutta jos hajota, me ei maksa mitaan takas. Me syytta teita ku tei ei rakastava koti meidan huvin kiillotetuille miesvartaloile.


Osta tama hyvin koira kauneuskilpailuissa menestynyt Sam. Han maailman ruminkoira titteli jo kolme kertaa! Han huvin suloinen ja tuo teile rahaa! Te myos tutustu uusiin ihmisiin ku viette Sam lenkkille. Huva diili! Ei maksa liika. Me ei laitta isompaa kuvaa ettei teita pelota ja että te varmasti Sam osta! Valitettavasti Sam on ehka kuolut. Mutta osta silti, me mielusti otta raha ja kautta ne hautaus kulu kun Sam oli kaksoisveli ja hanen lapsi myös kuoli. Erittain surulinen tarina. Meila paljon koira haudattavana, mutta me koyha ja tarvi rahaa. Surulinen tarina, erittain surulinen ja Sam myös surulinen vaikka ehka jo kuollut ja saa taivahissa paljon koiraneitsyt kun oli niin paljon palkintoja ja meriitteja hanella. Me tykka Sam maailman mahtavin vuffe.

Me myyda tällanen uusi hieno eritain hyva aika edullinen ryppyvoide. Vasemmalla kuvassa ennen ja oikealla jalkeen. Aivan uskomaton vaikutus ja ennennakematon tunne. Jos naytatte samalta kuin kuvassa vasemmalla, meilta saatte myös eritäin hyvä laihdutusvoide. Sivella sitä epämieluisiin paikkoihin ja paikka sulaa pois. Pieni kirvely kuuluu asiaan. Oivallinen käyttökohde myös sinu oma vihollinen. Kannatta osta jo tanaan. Me voida olla loppuun myyty jo huomenna. Me ei kuitenkan jaksa shippaa viela silla karavaani jai kavioistaan kiinni hurjaan hankeen. Me melkein jopa pahoilamme.

Kaikki kuva tarpeeksi piani etta tei ei nahda pieni virhe ja etta te osta!!! Me ei huija tanaa, me vaa hauta koira.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti