tiistai 22. maaliskuuta 2011

Brutaaliia aikuisviihdetä.

Sotasankari kameli, joka ei ollut tohtori, mutta silti parempi kuin sinä.

Hei ja tervehdys teille kaikkille armaille ystävillemme, emme valitetavasti ole voineet päivitä blogiamme. Pahoitelumme kaikesta aiheutuneesta harmista häriöstä ja ahdistuksesta. Taukomme syynä oli me kaantya juutalainen ja vietää sapatti koko edellinen elämä edestä. Enää ei haluta olla juutalainen.

Lisäksi meidän tehtäväksi koitua haudata sinun ja sinun koirasi lapsi sekä lapsenlapset. Ne olivat liian ruma selviytyäksen. Mjutta meilla huva kuva vielä jaljella heista ja kaikki suru keskella me haluta pyhittä heidän lihaisa muisto.


Nyt myynnissä hyvin harvoin saatava liha! Oikea suori erikoisuus suoraan pakastimesta viipaloimattomana ja hautaamattoman. Esittäin hyvä takuuttomuus! Jos nälkä hiuko sinun ja sinun koira vatsa, tämä oiva yhteiseväs! 2 yhden hinta: täytäkä vatsa, kokeilkaa kannibaali! Tama tarjous ei toistu ellei onni käy meidan myöta!

Se ei ole tama liha:

Mutta hyvä liha kuitenkin on vaikka me ei sitä teille tulla takaamaan rakaat viipaleemme, teita me maistella mieluisin mielin. Josta tulee mieleen että minula nälkä. Hmm. Kovasti suruisa taina se. ME ITSE OTTA TAMA KUVA MEIDAN AUSTRALIA MATKA. Se hyvä matka. Me myyti paljon. Me ei kerro mitä, mutta myyti kuitenkin. Me toivotta teille hyvä kamelilaulujatko!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti