perjantai 6. tammikuuta 2012

EXCREME NEWS


Hej kaiki rakkaat lukija(t). Emme ole paivittaneet pjuolen vuosi paiviin koska me makumatkalla i Mehiko. Me olla ny iloisia ja ruskettunut ilo siesta. Me saada paljon uusi liikeidea joita mje nu esita meidan kaunis kuuma meksikolaislomakuva kera. Me rakaus teile. Lisäksi haluamme mainita että VLADIMIRIN JA SAHIMIN AMORPALVELU™ on ollut eritain onistunut projektu ja tuotoisa, että me saatin ihan loma pelkka osamaksu! Me ruhtinaan laila lomaila meidan paritusrahoilla. Saime nahda paljon kaunis paljasrinta meksikolainen ustava ja vaimo ja lapsi ja mieskarva maa. Saimme heilta halpa makara.


Jesus olla meidan uusi liikekumpani ja aasi. Katsoka kuva. Katsoka miten riemula han nauraa, katsokaa meidan ilonen ystavakumppani Jesus! Hanesta tyli meidan kumpanimme kun myime hänele hyvä maukas tehotahna, jolla saada hammas eritain kaunis pintavaha ja kimmellys kiilto. Kimmellys kiilto hammasvaha voitte meilta tilata kuumin yksityisviestein, Jesus suosittelee!

Jesus vietta tällähetki lomaa Africa. Han lahetti meille iloisa kuvaterveinen ja hyva vointi!


UUDET MJUUNTIARTIKELIT! 
AVAILABLE NYT IN VLADI SAHIM STORES IN EUROPEAN MAA.

1.

Synnyttäjäkaniinimaapeto

Tuotekuvaus: Tämän yksilön ominaisuudet ovat ennennäkemättömät ja suorastaan häikäisevät. Ennatusvauhdilla se suoltaa rumaa herkullista vauvamaapetoa sen äitimahasta. Yllätyvieraat tulossa? Puuda kaniini suoltamaan pari ruma lisäpötkö, oiva lisä salaatin. Kaikki lisäksi tietä tämä salainen salaisuus! Nuori yksilö sisältää paljon kantasolumateriaalia ja silloin jos ryppyinen olet ja tätä syöt niin olla nuori uudelleen. Kaniinimaapetoa voida myös abortoida, jolloin alkiotehokaampi!

Kaninimaapetopoikaspötkö myös tärkeä ravintolisä itse pulloposkikanini. Katsoka miten sille maittaa!

2.
Vertaansa vailla meillä on myos luonnonoikku valikoima, joka poistaa sinulta kaikki henkityselimet ja onkelmat. Nyt on aika avautua ja todeta, että huolille ei tarvitse sanoa kyllä. Tämän ihastuttavan tuotheen kjanssa voida myös sjanoa EI. Onnittele itseäsi jos et ole huono ja valitset seuraavan tuotteen vain hintaan 99,99€. Emme näytä siitä kuvaa, koska muuten kilpailija voi saada vihiä ja jäljitella meida tuote. Salainen tuote ehdottoman halpa ja sitäkin toimimattomampi ja tehokas. OSTA NYT!

3.

OSTA UUSI LUOMUEREKTIO!


4.
OSTA HARVINAINEN UKHAELÄINLAJI!
Omaa porsasta ei olje voitanu! KERÄILE! Saa kaikki! Hail Japan1! Sarjanumerot olla!

Hyvin paketoitu ja sarjanumero jokaisella yksilöllisella tuotteeella. Sarjanumero olla korva. Kaikki tuote eritain laadukas. Ei voi katua. Ei voi vaihta. Te voida myös liityä kuuluisa porsaankeräilijä kerhoon ja lahjoita kuuluisaporsasmuseo. Osallistua voi myös oikea porsas näyttely. Kun kyllästy ni voi porsas syödä ja sinä pukea pakkaus! Ei sisällä malariaa. Eikä malarialääke.

TUOTE OLLA MAINIOSTI PAKETOITU

VARASTON TILANNE ON ERITAIN ILOINEN! :----)

Myös me rakasta ystava porsas. Me olla valmistettu puutarhaan myos ola muotoporsas patsas. Se kaunis ja ihailtava. Jos haluatte samanlaise me ehkä voida tehdä hieno kipsivalu, jos joku rikkoo jalkansa ja me hakka häneltä kaljamaha irti.

Puutarhan kauneinen monument!

RAKATA VUOSI 2010!
 JA MYÖS 2012 HYVÄ MAAILMAN END!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti