sunnuntai 11. marraskuuta 2012

DESINGN HANHET


Välityspalvelun makein uutuus. Ostaisin itsekin, kylä. Komea uro ja korut kaupan ohessa mutta ei kotiin kuljetus, vain nouto ja pakkaus!
Huomio asiaksa, design hanhi ei itse osa pakka eika kulke teidan koti. Se on kosketus oma naisellinen puoli, hyvä urho hanhi.

TIIMIMME UUSIN HERKKASIELU TAIDE JA HERKKÄSIELU TIIMIMMTTE JA LISÄKSI HYVÄ TATUAATTORI (musteella polttaa ihoonne kuvan jota pois ette saa ja maksatte mukavasti) (Han tosin ei tieda tata viela itse!)

Taläisesta luonontilasta me hanet löyta, kaunis luontolapsi ja me katsoa toisime ja ajatella, taman mies sielu tunte tauoinit!


Uiva ankkamme, sulo suurin!

TATTOOART (alv ale!!!)
Tasa vahan katalogikuvastoa meidan komea mallipoika paala, mista voite haluamanne valita ja meidan luontohanhi opetele teke teile sama! Opetuskapale halavempi hinta. Tama edullinen ja upea tarjous ei toistu! LIMITED EDITON! Osta nyt tai itku ja katumus tulevaisuudessa, kun maksa täysihinta!

1) JONAHAN BLUE BLEW

2) MERKURIUKSEN REDI

3) VILLEVALO / PETORANNALLA

UPEA VASTUUTON ISIEN TARJOUS!!!!

Supertarjous isäpäivana kaikille isäystaville! Lounastava lahja ja upea kuori. Muualta ei vastaavaa saa! Tajuttomien kylien kuppa olla teidankin saatavilla! Tämä on hip. Osta omaski ja voida maksa osamaksuna 15£ viikko. Voit myos liitty postituslistaan ja tarkkailla kuka ostanut tuotteen. Sitten voit tarkkailla tuotteen ostanut ja lainata tuotteen omaksi häneltä yöllä. Postituslistaanliity vain 0,5$ päivä!!!

Pakattu näytekappale.

Tiivimmässä koossa tuote näyttää tältä. Pakkaus ei vaikuta makuun.

SAHIM & VLADIMIR AAMORPALVELU PRAUDLI PRESENTS:

"LOVEBIRDU"

Tämä juoma tekee kenesta vain upea. Omisa silmisa ainakin. Upea juoma takaa mahtava erikoinen ja alati vaihtuva vaikutus, jolle ei mitaan takuita koska alati muuttuva koska eri ainekset juomassa kun ei aina samat riitä ja keity sama aika. Joten jokaine tuote oma yksilönsä kuin vastapakastettu kana tai ihmine. Mutta joka kerta se aina toimi tai ei toimi! JOKA KERTA. 

Maksutamme vain toimivista kerroista! Hyvä ja mahdottoman hyvä tarjous! Saa unelmiesi nainen tai mies tai hanhivuohi jo tänäpäivänä! Lisääntymispotenssista emme laskuta myöskään! Elämäsitilaisuus, osta heti! Ostomaksu 87,85€ ja toimivan kerran käyttömaksu vain 60,00€

OSTA HETI +696 90 6678 995 19


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti