perjantai 10. tammikuuta 2014

Muodin uusituuli: #syvämeren salaisuus


Herättaako nama kasvot sinussa kaipausta? Tyhjiossa värjeilevat yksinaiset, mjutta sjalaa kjuitenkin toiveikkaat rakkauden olennot katsovat sieluusi. Tunnetko mjeren ja sen pohjan valtaisan paineen, joka kieritjaa meidat salpvaan syleilyyn? Nama hohde varsiolennot ovjat tulleen jaadankseen. He olivat tjaalla jo enen meita ja maailman kaupallisuutja. (Harmi, silla jhos mje jo silloin ni eritain huva bisnes olisi ollut se!!)

Tama vuosi on muistojen vuosi. Salaperainen usva huovittaa mjeita fleecehousuilla. Esihirtorilliset kuningataret ovat palenneet. He nyt suuri muoti ja ilmiö. Me anta teille inspiratio ja pukuvinkki, koska talviale on vielä sykkimassa! (Tulka tsekkaamaan mallisto salaputiikkiin, jonka sijainti, sisalto ja aukiolo vaihtuu paivittain!!)

Hempeät sävyt, vulgaari pinta

Pehmeä lähestumistapa. Koska naisiho aina pehmeämpi kuin miesiho. Tämä johtu mieshormoonin hempeyssävy vajuudesta. Muta tämä vain väreja koskee, sillä korskeus ja ihohuokosten rapeus on äärimmaisen hempean vastakohtaista! Tämä sopiva käytös arvokkaalle ja arvovaltainen leidile. Silti tämä muoti koko kansalle. Hyvä kokonainen lähestyminen, vaikka suuri osa meistä ei jymmarra mitään muodin maailman hurinas. Muta tama ei haitta. Me olemme kaikki kaunis.

vulgaarinen pinta arvokas leidy, hammaspinta pitkänä on muodin ykkös kuumaa

Rohkeat leikkaukset ja suuret linjat

Sesongin uusi muotia on hankkia uusi rohkea ja suuri leikkauspinta omaan luonnonkaunis ruumis. Etenkin suuosa iso tuo suosio naimamarkiinoilla ja suuri määrä ruokaa suuhun joka on aina hyvä ja lisää kelpoisuus. Myös nielunlaajennusleikkaus on populäärisuuntaan menossa ja me asiantuntijakaksikko tarjoamme ilo mielein ja odottavin kukkaroin nämä palvelus.



Suosittu nielunlaajennusleikkaus on saanut inspiraatiota tältä seksipommilta

Paljon keholisää, koko ruumis remontti!
Oma kaunismuoto on on muodin uusi menestysaskel. Enaa ei riitä vain vaatteet että olet silmäämielluttava. Nyt vuoden silmäälammittava uutuus on koko ruumis remontti.

  • Hampaiden pehmennykset ja pidennykset
  • Simäpallojen laajennus ja uudelleen väritys
  • Kitapallolaajennukset ja -lisäykset
  • Nielunlaajennus
  • Uimarakon kiilloitus ja vahaus
  • Verenvärjäys (muotiväri tällä hetkillä purppuramarmori-okra)
  • Kallon uudelleen mutotoilu ja muut luulaajennukset ja lisäykset
onnistunut leikkausmateriaali ja kuva :o)


Tärkeä huomio: Kaikkea lisää, mitään ei pois! Rasvaimu heikko tavara. Uudet evät hyvä juttu. Otamme vastaan ylimääräisiä kansallislahjoituksina, kiitos.

Olemme tosi pinnalla.

Kuninkaalisuus lähtee vaatteista, nakukunkku
Se miten itsensä pukee, vaatettaa ja miehittelee suo muille parhaassa tapauksessa vahvasti eväkkään mielikuvan, että teissä kuninkaallisuus ja majesteettinen mannerote. Mielikuvat hyvin tärkeä. Ne usein myydä paremin kuin realistinen tuote. Siksi kannattaa anta sen parran kasvaa, joten kuninkuus ei enää vain kyde vain potenttiaali nousee suuressa säkeessä. Vähentää impotenssi!! Vahva siemen suuri kunkkusuku kaikki alasti.

Bonusvinkki ostajalle: Jos te otta vielälaajennus niin nitä saa krnuunumuodossa myös päähän. Jos olet ruotsimaalainen, saat ehkä ale. Ihan vähän. Muista myös KARVAMAX.
Täsä kuningas käyttää kuninkaile sopiva muoti. Tekin voi olla kuningas.
Huonosti huolletuista takeista ei saa alennus. Se on täysin oma vastuu ja valinta. Me ei maksa mitään. Te maksaa. Ja teilla onni siinä, koska takilla hyvä sieluelämä kuitenkin. Mutta ei alennus.

Suovaeltaja, suomalaisperäinen Shishigami (ASUSTE/AJONEUVO: VOITTE OSTAA)
Kauden kuviot

Kaudella vain yksi kuvio, koska se on niin dominanssi.

Suomukuvio erityisen suositeltavaa, mutta ei housuissa. Vaan kokovartalo kaavuissa, joiden markkinointipatentti meillä epävirallisesti, joten osta vain meiltä ja olet muodin ykkössuomu.

Raidat ovat aina raitoja, mutta suomuja on aina erilaisia. Tämä siis uskomatonta ja te myös yksilö meren massassa!!
Tämä kala valloitta fiswalk
Rakkauden meri ja tytyvainen asiakaskuva :^)

♥ ♥ 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti