perjantai 31. joulukuuta 2010

Melkeen on taateli taa manteeli!

Me haluu jaka teille yhden erittain sydanta lämmittävän tuotteen, joka miltein sai meidän silmat ihan kostumaan. Koska minun kamera hieman huono niin saatte tyytya siihen laatuun minkä se voida nyt teille tarjota! Koitti ma katto Google ja etti sieltä hyvempi kuva tasta armas tuote, mutta sieltä löyty vaan hävyyttömyyksia ja seuraavia possuja:


Mutta ei me tarkoitta naita possuja, mutta me olla surussa kun ei löyty tämä ihana tuotekuva mistä me halu kerto teille. Me ei myydä sitä, koska me kaikki syöti itse. Salzmandel with pepper on aivan ihana maku! Siinä on manteli, joka on makea ja mausteet jotka suolainen ja soopivat tulinen. Tassa katso!


Minä tuntee veden kielellä jo vain kun katso tata kuvaa, sahim! Pakkaus sanoo että mukana on paahdettu manteeli (vähintään 85%), sokeri, suola, mausteet, sipuli, valkosipuli, sinappi, sellerisuola, seessamin siemenet, savusuola, viinietiikka, sitruunahappo, bittermandelessi! Ne tekee tallasia Eestissa. Pakkasu kertoi että myös ne nettissa: oldehansa.ee Kannatta kokeila jos vastaan sattuu, sahim. Sahim suosittelee! Sahim!

Maussa on jotain todella kiva se ola pistävä, krpeä, mutta silti makea. Hyvä taito yhdistella nain, niihin tulee oikein pakottava hiimo. Ei kuitenkaan varmaan oopiuumia olla sekkaan laitettu, mutta hirmuisen hyviä ja ihanan polttavia kaiken taman kuivan suomalaismuonan oheessa. Tulee tippa silmaan, sahim! Muistoja muistoja sanon!

Ne suomikansa aiko itsensa nu rajayttaa, olkaa varoillanne! Pitäkaa karavaanneistanne kiinni!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti