sunnuntai 2. tammikuuta 2011

Terveisia sanoa Мороз!

Pakkasukko on tuonut mukanaan kulman tuulahduksen Siiperiasta, mytta me haluta pysya lämpimänä, eikö vain? Eiko alla oleva kuva jo tuo lämpöä housun hinttuisihin?


Viime vuoden ylirasva saat pois liikunnalla, jotta voit kuolla pakkasissa. Pakkasissa kuole moni. Mutta ei se haitta ni paljo ku sinä jääty kuoliaaksi, sinä koke hyvä olo ja eufooria kun sinä ei enä oikein tunte mitään ja hypotermia olla sinun läsnä. Se voi olla hyvin kiintoisa, haluisi itse myös kokea! Mutta sitä ensin meidän pitää liikkua ja saada liika rasva pois joka voida meidät vaikka pelastaa ja eihan se ole huva juttu!



Me voida myös tarjota tänään huva markkinaetu, kun meilta ostettu ni paljon huva taateli tänä vuonna. Oikein kiitos teile, te saada paras mahdolinen taateli mikä meilä on. Mutta tässä teille kaunista miesruumiin liikehdintää ja te voida myös itsekin kokeila! Me ei vasta seurauksist! Mutta kannattaa, varmasti kiva! Jos te vielä elä, tilaa meilta lisaa taateli. Huva taateli. Mutta jos te ei saada taateli, te voida laihdutta ja kookea pakkasyöna eufooria!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti