perjantai 14. tammikuuta 2011

Miksivauvalle omistettu teksti

Tervehdus teille rakkaat asiakasystavat! Olemme hyvin iloisina kuulleet etta meilla lukija. Lukija kuitenkin sanoo meille ettei täysipäisesti meitä ummarra. Tästä olimme erityisen hämmentuneita! Mutta me haluta olla ymmarrettavä, joten me joskus jopa menna meidän lukijaehtoilla!

Siksi me omistamme taman merkinnän hänelle. Hän sanoo että hänen nimi olla Miksivauva.

Tässä meillä kuva! Hän myös vaarakas! Varo!


Miksivauva meidän ustava. Miksivauva olla somalialainen merirosvo ja hyvä tämä ala! Me mietti että meidän täytyy opetella hivenen somaliaa, jotta Miksivauva ymmärtaa paremmin meidan teksti ja ostaa useimmin meidän hyvin vaarennetty tuote! Me yuuuriyadda yuritaddayaa puhyuaadda sinun kielliyaddaa! Mutta hyvin vaike, me hyvin yksinkertaisempi. Mutta jos han surullisesti ei meidan teksti täysin käsitä, niin me toimia näin:

Koska kuva ilmaista 1000 erikielisanaa!

Hän meille kuin oma kuningas! Suuri on kunnioituksemme hänen housujaan kohtaan. Me haluta näyttä teille ja pitää että tekin pitää häntä meidän kuningas. Me olla perustamassa uusi valtio, jonka nimi olisi hyvä olla Hardkorea koska me kovempi kuin Korea olla, mutta silti ollaan koreita! Me mietti että olisi hieno että meillä yhtä hieno kuningas kuin Mikä vauva ja me ajatella että me kaapata Mikävauva ja tehdä hänestä meidän uusi hallintoelin. Mutta muu suunnitelma vielä salainen, mutta ehkä kuulette lisää Thaimaalaisessa katukeittiössä. Se avataan kun löydämme tarpeeksi oivallisen kadun. Tervetuloa tutustumaan! Sahimateria hyvin halpa ja hyvin hyvä, sahim!

Sitten haluamme vielä jakaa teille sydäntä riipaisevan tunnustusmusiikkimme! Se koskettakoon kutakin kulkevaa kaupustelijaa kuin lehmän lämmin pieraisu. <3


2 kommenttia:

  1. Kesti hetki tajuta... TETRISMUSIIKKI iha selvästi!

    Ja uha edelleen hjuva postaus! Tykkään mun uus parta!!

    VastaaPoista
  2. Hei Mikävauva. Me otettu sina meile puhu laamalla.

    Mika muka? EI JOOOOLLLE, EI JOOOLLEE. Se ihan aito meidan oma hieno tunnuskappale, ei se mikaan valmis oooole. Me ei myonna mittaan! Me ei myonna... Ei viela.

    Me tykka kovin paljo. Se hieno parta. Mina samaa mielta!

    VastaaPoista