maanantai 10. tammikuuta 2011

Postilaulumerkinta. ;----)))

Hei Sahim

Koska olet yksi meidän parhaimmat uutiskirjeen vastaanottajia, niin saat erikoinen uudenvuoden tervehdys tällä mahtavalla kilpailulla:

http://www.osallistujavoita.com/hankitaaltaviirussinunkoneseen

Voit voittaa 1200€ päivittäisostokislle ja saat lahjan (vain 1€) kiitoksena osallsitumisestasi.

Parhaat terveiset,
Miika

Tunnetko sinä ystävämme Miika? Hän hyva ystava, mina en edes muista hanta ja hän muista toivottaa hyvaa uuttavuotta minulle ihan oikealla sahkoisella postilla! Minun ihan sydän sula. Han melkein pysty puhu sama kieli kuin mina ja mina huvin otettu! Kiitos rakas Miika toverini, mina myyda sulle kanssa huva mato. ;--))))

Huomio huijaa.fi sähköposti tilinomistajan

Kaikki mailhuij järjestelmät suoritetaan säännöllistä huolto, ja pääsy postilaatikkoon kautta sähköposti portaali on poissa jonkin aikaa tänä huolto period.We on suorittaa huoltotöitä / päivitys tietokantaan ja e-mail tili center
paremmin verkossa palvelut.

Olemme myös poistamalla kaikki käyttämättömät sähköpostitileistä luoda lisää tilaa uusille accounts.In jotta sinulla ei ole kokemusta käyttökatkoksia tai mahdollista ampumakelvottomaksi sähköpostiisi tiliä, sinun täytyy vastata tähän sähköpostiin heti vahvistaa e- sähköpostitilin tiedot alla varmistamiseksi ja tunnistamiseksi.
_____________________________________
1. Etunimi ja Sukunimi:
2. Koko Kirjautumissähköpostiosoite:
3. Käyttäjätunnus:
4 Salasana:
5. Nykyinen salasana:
6. Tilinumero:
7. Salasana:
_____________________________________
Jos näin ei tehdä voi automaattisesti tehdä oman sähköpostitilin käytöstä meidän
sähköposti-tietokanta / sähköpostipalvelin. Jotta voimme päivittää sähköpostitilin, älä vastaa tähän postia.

Webmaster tiedot
Tekniset palvelut
Huija Account Management.

Oho mina heti lähettä tai minun posti sanoo hulabaa ja kaikki minu kaunis rakkauskirje lähtee pois. Sitte minä kovin suruisa ja erittäin haikea. Ihan Itku tulla.

Lahettakaa tekin meille huva rakkauskirje. Osoite me ei kerro. Te ihan hyvin voida jattaa rakkaus laamalla. Me otta laama vastaan aina kun te tarjota mutta me ei lupa ruokkia niita. Me olla hyvin bisnes, ei meilla varavoima ruokkimiseen silla siihen tarvi erityisen suuri rinta ja meilla se pelkka tarhainen lihasmassa.

Kuulemisiin.


PS. Me hannki uusi url meidän blogille! Se olla tämä:
http://5z8.info/craigslistblowjob_l7e8a_enriched-uranium-supply

Kannattaa sinunkin hankkia hämärä URL niin sinunkin perästä voi tulla sama kuin Sahimilla! Mene ja kokeile jos usklata! http://www.shadyurl.com/

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti