lauantai 4. kesäkuuta 2011

Punaiset toverit.


Pieni venlainen. Ylentamaan yhteismieli. Me suuresti kunniassa teita rakasta ja kaipa kotivenaja. Teidn täytyy kaikki ummarta, etta rappiollinen länsimaa musiikki ei kosketa meidän punainen sielu kuin tämä kotimaan toverin laulu. Kalinka oljokoon teidan kansanne. Miskan rannalle jäi petruska, me surusielussa olla ja kaipuu syvällä. Me kaiholla teita katso. Me tarvitsemme suuri sydan, joka teilla syvalla.

Vain suuri sydan ihminen on tarpeeksi arvoinen paasemaan kasi meidan perin salainen kokoelma. Tata ei kella muula ole koska salainen salaisuus vain me voida pita. Te muu ei edes tietä. Eikä varsinkaan valkoinen kapitalisti.


Me kyllä haluamme lapsia. Mutta emme niitä, joilla ei syki oikea sydän. Se joka kutsuu. Se joka punainen on. Mys Turkin lippu on punainen. Se hyvä väri.

Sina tarvita vodka, toveri!

Me olla kaapatu hyvä ninja. Jotta voida otta roadtrippi, me myydä tämä ninja. Se syö kakku hyvin. Se nappa veitsiä. Se kulkee matkoja ja kanta teitä. Ninja harvinainen. Se helppo karka. Ja autta. Ja se dissa teitä. Ja sillä myös konekivääri. Kannattava kauppa, kjulla! Meillä HYVÄ NINJA™ tulee eriväri vaihtoehto!


Lopuksi haluisimme keskustella ulostamisesta. Lähettäkää omia kokemuksianne meille ja pääsette seuraavan merkinnän loisto osaan ja vakavattomuushenkiseen keskusteluun. Me tarvita tieto. Koska me tedä tutkimus hyvä vessalukemista. Mika tulee autta teiän tuskiin ulosteongelma ja vaiva ja kokemus tulla parempi kun tähti taivaalla lentta ja kaunis tuoksu ja mukava. Kirja tulee mymmään hyvin, koska useimmilla meistä kokemusta ulostamisesta.


Siunattuja suuhetkiä. Se olla rakaus. y

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti